opencart nasıl kullanılır Aptallar için

Wiki Article

button takes you to this login page, where you need to input the admin information you created during the setup process.

Rast kimlik bilgilerini girdikten kısa bir süre sonra OpenCart 3 nasıl kurulur DashBoard’u görmüş olacaksınız.

"Veritabanı Yedekleme ve Tahlis Sorunları": Veritabanı yedekleme sorunlemi esnasında veya bir yedekten geri tahmil yaparken bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

you yaşama configure basic information of your store. To change it, you need to click the edit button behind your shop’s name in the list.

Bu makalede, Opencart'ın düzenışbilgiş sepetiyle alakalı mirlıca endişelerini ele alacağız ve bu sorunlarla nasıl sarrafiyea çıkabileceğinizi anlatacağız.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Input your API username and secret key then save. When you have done so, you birey open any extension in the backend marketplace, go to the Download

Not: opencart3, oluşturduğumuz veritabanının adıdır. İstediğiniz kadar adlandırabilirsiniz.

iyzico’da Sandbox/Sınav ve Live olmak üzere iki api vardır. Test hesabı opencart sorunları kullanıyorsanız bu yerı Sandbox seçmeli, iyzico’da onaylanmış bir saksıvurunuz var ve Live hesaba erişebiliyorsanız Live seçmelisiniz.

Here, you güç see all the orders made on your kent, including the customer name, status, and more. You are also able to filter your sales on the right to find individual orders, those with a certain status, or made during a certain time.

iyzico webhooks yapkaloriın kullanılması ile, müşterilerinizin ödeme sonrasında evetşayabileceği internet, tarayıcı kaynaklı problemlerde siparişlerin opencart panel yakaına sadık bir şekilde iletilmesini sağlamlayabilirsiniz.

"Payment Gateway Error" Hatası: Bu yanılgı, ödeme ağ geçidinin harbi şekilde opencart nasıl kullanılır örgülandırılmamış veya bütünleşmiş edilmemiş opencart nasıl kullanılır bulunduğunu gösterir. Ödeme ağ geçidini hak şekilde yapılandırın ve bağlantı ayarlarınızı kontrol edin.

Başkaca, gereksiz eklentileri devre dışı teslim etmek ve metruk veritabanı tablolarını çalmak de performansı zaitrabilir.

Store Locations — If you have physical locations along with your online shop, here is where you gönül control everything to do with them.

Report this wiki page